Den Blå Dør

Velkommen til Den Blå Dør online.

Jeg er Lotte Rhode og ejer Den Blå Dør. Butikken har jeg haft siden Nov 2019.

Vi har et dejligt udvalg af lækkert boliginteriør, lamper, puder, tæpper, boligtekstil, tekstil, små møbler, havemøbler, sæber, gin og vin samt meget mere. Vores webshop er en forlængelse af den smukke oplevelse, du ville finde i vores fysiske butik på Brogade 20 i Køge.

Den Blå Dør har fået sit navn fra den iøjnefaldende, flotte blå farve på butikkens dør, og jeg håber, du finder det lige så nemt at huske som vores lokale kunder. Jeg elsker at skabe forbindelser med vores kunder, og selvom vi er online, er der altid tid til en virtuel sludder, og måske kan du endda nyde en kop kaffe, mens du udforsker vores sortiment.

Udforsk vores udvalg fra anerkendte mærker som HAY, Oi Soi Oi, Bungalow, Cozy Living, Humdakin, Kyst Care, House Doctor, Meraki, Anna Von Lipa, The Dybdahl, og mange flere. Vi stræber efter at tilbyde dig unikke og stilfulde produkter til dit hjem og livsstil.

Tag dig tid til at udforske vores webshop, og jeg håber, du finder noget specielt til dig selv eller som en perfekt gave til nogen, du holder af. Tak fordi du besøger Den Blå Dør online, og jeg ser frem til at levere kvalitetsvarer til din dør.

KH Lotte 💙